Referenser

Kundrecensioner

Klicka på länken nedan för att läsa varför våra kunder ger oss i snitt 5.0 i betyg.

2019-05-29

Vi är en flyttfirma som brukar använda Stockholms Handyman när kunden behöver extra möbelmontering etc.
Väldigt trevliga med grym och snabb service.
En av dem bättre handyman-firmorna i Stockholm skulle jag säga.

Mvh
Fredrik Jonsson
SBK Moving

/Fredik J

2019-05-29

Jag fick en stor leverans av IKEA-möbler så jag anlitade Stockholms Handyman som skruvade möbler hos mig i 4 timmar. Nikos var otroligt snabb och effektiv och hann få ihop mycket fler möbler än jag hade trott. Jag är så nöjd och rekommenderar definitivt!!

/Linda L

2019-05-19

Nikos hjälpte mig med att byta ut ett gammalt IKEAkök mot nya skåp och bänkskiva. Han och en medarbetare som var rörmokare gjorde jobbet snyggt och snabbt med inkoppling av blandare och diskmaskin förutom skåputbytet. De forslade bort det gamla IKEAköket till återvinning mot en rimlig avgift.
Jag är jättenöjd med jobbet och kan varmt rekommendera Handyman för liknande arbeten.
Martin, Vasastaden

/Martin H

2019-05-01

Anlitade Nikos för att sätta upp diverse saker på hårda betongväggar. Han jobbade snabbt men noga. Prisvärd. Kommer definitivt anlita honom igen.

/Jessica S

2019-04-15

Jag behövde hjälp med flera mindre jobb inför en försäljning av lägenhet och det var egentligen ingen brådska men inom en vecka var Handymans snickare, målare och elektriker redan klara med gott resultat!
Kostnaden stämde även överens med det som Handyman uppskattade vid första platsbesöket. Rekommenderas absolut!

/Per Erik E

2019-03-21

Rekommenderar varmt. Punktlig, pålitlig och kreativ hantverkare. Fick hjälp med diverse reparationer och montering av en gardinskena. Prissättningen var ärlig och hederlig.

/Smilla S

2019-02-16

Byte av 3 stycken bänkskivor samt sätta upp väggtv på väggen. Resultatet blev mycket bra. Plattsättning blev också superbra. Nöjd kund.

/Samuel Y

2019-01-20

Varmt rekommenderas!
Fick Hjälp med en lång lista olika hantverksjobb och killarna var trevliga, snabba, och gjorde en utmärk jobb. Kommunikation med Nikos var excellent, allt blev som överens.
Full poäng!

/Alessandro Q

2018-12-28

Väldigt seriös och duktig.
Kom snabbt och på överenskommen tid.
Jättenöjd!!!!

/Charlotta S

2018-12-13

Fick hjälp med att fixa det sista i köket som vi hade kvar att göra efter en renovering. Han som kom och hjälpte oss var väldigt kommunikativ och noggrann. Kommer absolut att använda mig utav det här företaget igen. Efter att ha träffat en hel del knepiga snickare och hantverkare så var detta det absolut det bästa mötet. Kommer att rekommendera vidare Handyman till andra.

/Miriam

2018-12-08

Trevligt bemötande, väl utfört jobb, snabba svar, ägaren har bra personer i sitt nätverk som kan bistå med det jobb han själv inte utför (VVS etc), bra pris, med mera. Ett stort plus är att han genomför mindre jobb, vilket är bra för bostadsrättsförening som behöver hjälp med att reparera saker i fastigheten.

/Anders M

2018-12-07

Fantastiskt vänliga och tillmötesgående. Utmärkt arbete utfört på skadad dörr. Full poäng.

/Annelie Ö

2018-12-06

Är mycket nöjd med det arbete som Stockholms handyman utförde med att renovera mitt kök. Hade bra kontakt med Nikos under hela processen. Trevligt bemötande, lyhörd, lösningsorienterad och flexibel. Såg till att jag blev nöjd med alla olika delar.
Rekommenderas varmt!

/Sofie C

2018-12-03

Nu har vi anlitat Nikos 2 ggr hittills (och det blir definitivt fler),och har varit fantastiskt nöjd båda gångerna. Ena gången var montering av takskenor för gardiner och andra för montering av dörrar. Duktig, flexibel, pålitlig, noggrann och effektiv.
Rekommenderar honom absolut för olika typer av hantverksjobb! Dessutom väldigt trevlig och lättsam!

/Marielle L

2018-11-26

Fick hjälp av både elektriker och hantverkare att hänga upp taklampor och dra sladdar på ett snyggt sätt. Skulle absolut anlita Stockholms Handyman igen.

/Hampus B

2018-11-26

Anlitade Stockholms handyman för att till slut få min lucka till min inbyggda diskmaskin i IKEAs kökssystem men med Boschdiskmaskin. Vänligt bemötande, bra resultat och det faktum att han kom ut under en helg gör att jag ger högsta betyg.

/Andreas T

2018-11-25

Stockholms handyman hjälpte mig golvläggning och montering av bänkskiva. Är jättenöjd med slutresultatet som är proffsigt gjort! Effektivt arbete och och en utmärkt kommunikation både före och under tiden, kände mig trygg som kund vilket var viktigt för mig. Slutpriset stämde väl överens med offerten. Kan varmt rekommendera Nikos och Stockholms handyman!

/Josephine E

2018-11-13

Professionellt och ett väl utfört arbete. Mycket bra hantverkare och diverse fix.

/Anna S

2018-11-10

Mycket trevligt bemötande och effektivt och väl utfört arbete!

/Patricio A

2018-10-18

Anlitade Stockholms Handyman för bygge av kök. Trots många utmaningar med runda väggar och bänkskivor, avsaknad av eldragning m.m utförde de ett fantastiskt bra jobb och jag är helnöjd. De är effektiva och proffsiga, samt kommunicerar på ett pedagogiskt sätt när oförutsedda hinder uppstår.
Rekommenderas!

/Rikard B

2018-10-01

Trevligt bemötande, snyggt och professionellt utfört arbete i köket. Löste oförutsedda problem snabbt!

/Johan

2018-09-30

Trevligt bemötande som av olika skäl blev besvikelse.
Montering av ikea- garderob blev alldeles för dyrt.

/Sven M

2018-09-11

Anlitade Stockholms Handyman för att sätta upp hyllor, gardinstänger, tv mm.
Han var oerhört professionell och duktig. Allt blev helt perfekt utfört till ett mycket bra pris!

Mvh,
Martin

/Martin P

2018-08-04

Enkelt och smidigt att be om hjälp och få problem lösta. Flexibla och trevligt bemötande och både leverans och tid höll enligt överenskommelse.

/Per T

2018-08-02

Stockholms Handyman gjorde ett bra jobb i vår BRF i Solna. Professionellt bemötande, rimliga priser och bra kvalitet. Kan varmt rekommendera!

/Afshin R 

2018-07-16

Stockholms Handyman är den bästa hantverksfirma jag anlitat. Och då har jag varit i kontakt med många under årens lopp. Trevligt bemötande, snabba svar, rimliga priser och hög kvalitet. Jag kommer absolut att vända mig till Nikos igen 🙂

/Jessica L

2018-06-27

Nikos, Stockholms Handyman var trevlig att ha att göra med och arbetade effektivt och bra. Kan verkligen rekommendera honom.
Marianne i Hässelby.

/Marianne S

2018-06-27

Fint utfört jobb, pålitliga och trevliga. Kan varmt rekommendera.

/Anna H

2018-05-30

Mycket bra, gick enkelt & snabbt att boka in och de småjobb jag behövde hjälp med blev mycket bra!

/Nicole

2018-04-22

Är helnöjd! Nikos hjälpte mig med att sätta upp hyllor, tavlor, krokar och lampor mm. Han fick en lista och mina önskemål, och ett par timmar senare var allt klart. Jag rekommenderar varmt och kommer att anlita honom igen.

/Monika N

2018-03-04

Nikos hjälpte mig med småfix i lägenheten. Det gick snabbt från bokning till utfört jobb och blev väldigt bra. Det märks att Nikos är kunnig och professionell vilket kändes väldigt tryggt.
Kommer utan tvekan anlita Stockholms Handyman igen om behov uppstår!

/Emma H

2018-02-05

Nikos har hjälpt mig med en köksrenovering tidigare och denna gång med att flytta en dörröppning. Resultatet kunde inte ha blivit bättre. Nikos är proffsig, bra att bolla med och väldigt effektiv. Rekommenderas starkt!

/Andreas F

2018-01-16

Vi blev otroligt nöjda med Nicos. Han hjälpte oss att sätta upp en badrums spegel och lampa vilket blev proffsigt och snabbt utfört. Kommer att använda Nicos även till framtida arbeten.

/Daniel W

2018-01-07

Nikos monterade skjutdörrar från Elfa i mitt sovrum på ett föredömligt sätt med det ”lilla extra” för att få en platsbyggd känsla . Han kom med förslag på lösningar och var lätt att samarbeta med.

/Damon F

2017-07-25

Nikos lagade vårt parkettgolv och bytte klinkergolv. Han hjälpte oss även att sätta upp vår TV på väggen. Vi är mycket nöjda med arbetet då det gick snabbt och Nikos var även engagerad och gav förslag på olika lösningar. Det gillar vi! Mycket proffsigt intryck!

/Sammy Y

2017-07-24

Sätta upp hylla i badrum i Stockholm

Mkt trevlig och proffsigt bemötande. Rekommenderas starkt.

/Robert Jitzmark

2017-07-05

Uppsättning av tv-skärm på vägg i Stockholm

Nikos var mycket punktlig, tydlig och kommunikativ. Jag behövde få upp en TV med en ny typ av upphängning på en vägg av olika material. Nikos tog sig an uppdraget med noggrannhet och tålmodighet!

/Per Fager

2017-06-29

Diverse snickeri arbete på 18 kvm i Stockholm

En proffsig person som kan hjälpa dig allt. Så nöjd och imponerad! Toppen!!!

/Tunyong May Khunakornwichaya

2017-02-17

Too good work done by Nikos

I needed help to set up bokhylla from IKEA,curtain rods, pictures on the wall. He did very good job. He is very nice person. I really not have very good knowledge on different kind of walls, he himself looked and suggested whether it is feasible to set up or not on the Gypsum wall. I used Nikos service two times. Always I am very happy about Nikos service. I will look forward to use Nikos service. Thank you very much Nikos.

2017-01-26

Mycket nöjd kund!

Jag behövde hjälp med att sätta upp 3 gardinskenor i taket. Nikos kom dagen efter och var väldigt tillmötesgående och mycket trevlig som person. Han var mån om resultatet och detaljer. Arbetet gick smidigt och fort. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Jag kommer definitivt att anlita Nikos i framtiden och rekommenderar honom starkt.

/Shadlee

2016-09-15

Nöjd kund

Nikos contacted me to help fixing our broken coffee table. He was very flexible setting a date to come visit and check the problem. He was there on time and identified the problem quickly. It even took him less time than he initially estimated. He fixed the table efficiently and offered more solutions to provide better support for the table in the future. We were very pleased with his service and planning to request him for future carpentry jobs at home.

/Marwa Darwish

2016-09-03

Superb på alla plan

Nikos hjälpte mig med att sätta upp tre hyllor, montera tv med väggfäste samt att sätta upp rullgardin. Snabb med svar, snabb med offert, rimliga priser, väldigt tillmötesgående , trevlig och SUPER NOGGRANN! Jag kan verkligen rekommendera Nikos och kommer själv att kontakta honom då jag behöver hjälp igen.

/Ghazal Shafaei

2016-06-04

Den ideale hantverkare: kompetent, noggrann och schysst

Jag behövde få ett gardinfäste monterat. Nikos kom med kort varsel och fixade monteringen väldigt bra. Han är en lugn, artig och tillmötesgående person som dessutom är kompetent, noggrann och schysst. Ja, de flesta hantverkare jag har stött på tar för sig, men Nikos är väldigt schysst. Jag skulle anlita honom i framtiden och jag rekommenderar honom varmt.

/Maria Eugenia Olavarria de Ersson

2016-03-06

Nikos levererar!

Vi anlitade Nikos för att förbereda en diskmaskinsinstallation som 4 andra hade gett upp på innan. Inte nog med att han fick ut skåpet helt och återställningsbart, han förstärkte området så att den nya diskmaskinen inte skulle bli bärande. Nikos var mycket professionell, sympatisk och pålitligt. Kan varmt rekommendera honom och kommer anlita honom för alla typer av händiga uppdrag framöver.

/Sarah Lax

2016-02-21

Rekommenderas varmt!

Kan vara den trevligaste handyman jag träffat på. Väldigt tillmötesgående, mån om resultatet och vänlig. ”Sådana växer inte på träd” sa min sambo och jag kan bara instämma.

/Catharina Peterson

Stockholms Handyman - små hantverksjobb samt större projekt - i Stockholm med omnejd