Priser

Priser

Hyr per timme eller välj fast pris.

Möbelmontering

Vi debiterar 495 kr inklusive moms och rutavdrag per timme för våra Handyman.

Minsta debitering är tre timmar per hantverkare, därefter per påbörjad halvtimme.

Vänligen observera att vi tillämpar en avgift om 395 kronor per uppdrag och dag för att täcka våra drivmedels- och parkeringskostnader.

 

Köksrenovering, badrumsrenovering, målning, golvläggning.

Vi debiterar 595 kr inklusive moms och rotavdrag per timme för våra snickare, målare, elektriker, rörmokare och plattsättare.

Minsta debitering är tre timmar per hantverkare, därefter per påbörjad halvtimme.

Vänligen observera att vi tillämpar en avgift om 395 kronor per uppdrag och dag för att täcka våra drivmedels- och parkeringskostnader.

För större jobb eller om du själv önskar går det självklart bra att i förväg komma överens om ett fast pris för hela uppdraget, du väljer vad som passar just dig bäst.

Materialkostnad tillkommer enligt åtgång.

Övrig viktig information

Betalning sker via faktura.

Minimum tre timmar gäller per hantverkare.

Observera att timpriset ovan är inklusive moms och rutavdrag  / rotavavdrag. Du som kund ansvarar själv för att du uppfyller villkoren för skattereduktion. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig återstående belopp, motsvarande skattereduktionen, om begäran om rut- eller rotavdrag nekas från Skatteverket.

När du skickat in din bokningsförfrågan kontaktar vi dig och berättar vilka hantverkare som behövs för just det arbete du vill ha utfört – ibland har du själv koll på när exempelvis en elektriker eller rörmokare krävs istället för en snickare, men för säkerhets skull stämmer vi av med dig så att du alltid känner dig trygg och kan vara säker på att hålla budgeten.

Avbokning bör ske senast 24 timmar före det bokade uppdragets start, i annat fall kan du komma att debiteras för den planerade dagens arbetskostnad.

Vid installation av kök eller andra större projekt erbjuds alltid ett gratis första besök för att ge dig en realistisk uppskattning av tidsåtgång och pris. Du förbinder dig inte till någonting vid detta besök.
Vid mindre uppdrag kan vi erbjuda platsbesök mot en avgift om 495 kr.

Stockholms Handyman - små hantverksjobb samt större projekt - i Stockholm med omnejd